Ben je op zoek naar een geboortekaartje?

Je kan een kaartje kiezen dat reeds bestaat, een kaartje dat al bestaat met aanpassingen, of je kan kiezen voor een ontwerp op maat.

Ook passend doopsuiker kan worden voorzien.

Hoe kun je geboortekaartjes bestellen?

Stuur een mailtje naar hello@finenstip.be met volgende gegevens:

  • welk kaartje je wenst te bestellen
  • het aantal kaartjes
  • je uitgerekende datum
  • of je nog iets anders wenst te bestellen: stickers, babyborrelkaartjes, doopsuiker…

Hoe kun je doopsuiker bestellen?

Dit kan via de webshop. Je kan het doopsuiker laten verzenden met Bpost (7€) of je pakket afhalen in Erembodegem na afspraak. De meeste items zijn op voorraad. We verzenden tweemaal per week met Bpost.

Digitale proef:

Kaartje gekozen?  Fijn!

Zodra de gegevens voor de achterzijde van het kaartje vastliggen, mag je mij deze bezorgen. Ik stuur jou vervolgens via mail een digitale proefversie door. Controleer deze goed en geef eventuele aanpassingen door. Zodra alles naar wens is, staat het ontwerp klaar en dan is het afwachten tot de geboorte.

Indien je ook stickers, enveloppen of babyborrelkaartjes hebt besteld, worden deze voor de geboorte aan jou bezorgd, zodat je alvast kan beginnen aan je doopsuiker. Probeer toch 4 weken voor je uitgerekende datum alles klaar te hebben, dat is goed voor je gemoedsrust!

Opgelet: wij werken geen gratis ontwerpen uit! Als je opdracht geeft tot een ontwerp op maat, gaan we er ook van uit dat je het kaartje bij ons besteld. Als je ergens halverwege het ontwerpproces annuleert na ontvangst van een voorstel, zal je de kost van een digitaal bestand aangerekend worden.

Geboorte:

Hoeraa, je kindje is er! Stuur mij zo snel mogelijk een SMS met de gegevens die nog op het kaartje moeten komen (datum, gewicht, lengte) op het nummer 0473 64 39 85.

Kaartjes worden alle dagen gedrukt behalve in het weekend, op brugdagen en feestdagen. Afhalen kan de dag na de geboorte of de kaartjes worden verzonden met DHL. Deze zijn dan ook de dag na geboorte bij jou thuis.

Verzending:

Fin en Stip verzend je geboortekaartjes gratis naar een adres in België of Nederland via DHL. Deze verzendwijze gaat zeer snel, zorg dat je een adres kiest waarop iemand thuis is voor de levering in ontvangst te nemen.

De extra’s kun je gratis afhalen in Erembodegem of worden per pakket via Bpost bezorgd (7€).